Tjenester

Manikyr, Pedikyr og Fotpleie

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Vi tilbyr mange ulike neglebehandlinger, pedikyr og fotpleie. Velg mellom tradisjonell manikyr, shellac eller akrylnegler med farge, ombre eller dekor. Lørenskog Medispa tilbyr også pedikyr med stell av neglene og shellac, eller en fotpleiebehandling som innebærer fotbad, fjerning av hard hud og stell av neglene. Materialene som blir brukt er av ypperste kvalitet, og vi garanterer et resultat du er fornøyd med som vil vare.

Manikyr

Vi tilbyr manikyr uten lakk, med lakk og med shellac. Dette er en skånsom og styrkende behandling som gir naturlige og velstelte negler. Manikyr er hverdagsluksus og behandlingen inkluderer fiksing av negler og neglbånd, lakkering og en deilig håndkrem. Lørenskog Medispa har et stort utvalg farger, og vi kan også pynte med glitter, steiner eller annen dekor hvis du ønsker det lille ekstra.

Akryl- og gelénegler

Med denne behandlingen bygger man neglen på nytt og den egner seg for alle uavhengig av tilstanden på deres naturlige negler. Vi støper geleen utenpå neglen, som  som gir et sterkt resultat som holder lenge. Du kan selv velge både form og lengde. Gå for fransk tipp, ombré eller en lekker farge. Vi kan også pynte med glitter steiner eller annen dekor hvis du ønsker. Et sett varer ca 4 uker og vi tilbyr også etterfyll.

Pedikyr

La vår dyktige terapaut sørger for at føttene dine blir velstelte. Hos oss på Lørenskog Medispa får du utført klassisk pedikyr med klipping og filing av negler, stell av neglebånd og en deilig krem. Velg mellom vanlig lakk eller Shellac som varer i flere uker.

Fotpleie

Føttene dine trenger også pleie og omsorg. En fotpleiebehandling hos oss på Lørenskog Medispa innebærer fotbad, fjerning av hard hud og stell av neglene. Regelmessig fotpleie forebygger ubehageligheter hard hud, sprekker og inngrodde negler. Fothygiene og fotpleie gir i tillegg avslapning og velvære, gi føttene dine luksusen de fortjener og bestill en time i dag.

Priser

Manikyr

Manikyr uten lakk 300 kr

Manikyr med lakk 350 kr

Manikyr med Shellac 450 kr

*Glitter, steiner og pynt kommer i tillegg. Fra 10 kr, spør om pris.

Nytt sett negler

Akrylnegler med ombré, fransk eller shellac  650 kr

Gelénegler med ombré, fransk eller shellac 690 kr

Fjerning av negler + nytt sett 750 kr

*Design, marmor, gullflak og lignende koster 50 kr ekstra.

Etterfyll

Etterfyll naturlig: 500 kr

Etterfyll ombré, fransk og Shellac: 550 kr

Fjerning av negler: 250 kr

Fotpleie

Fotpleie (inkludert fjerning av hard hud) 550 kr

Fotpleie med Shellac 650 kr

Pedikyr med Shellac (kun stell av negler) 500 kr