Tjenester

Microblading

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Få vakre og naturlige bryn med microblading. Microblading er en teknikk der man gjenskaper naturlige hårstrå. Et ultratynt blad brukes til å tilføre pigment til huden. Fordi fargen implementeres så nær hudoverflaten vil hårstråene se veldig skarpe og naturlige ut.

Microblading gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn sminke og er perfekt for deg som ønsker å fremheve brynene på en naturlig måte. Vi på Lørenskog Medispa skreddersyr den permanente sminken til hver enkelt kundes behov og ønsker. Den tryggeste og mest avanserte teknologien blir brukt for et naturlig og langvarig resultat.  

Fargen matches din naturlige brynfarge så hårstråene passer sammen. Rett etter behandling vil de se litt mørkere ut enn de blir når resultatet er ferdig, som er etter ca. 2 dager. Etter 4-8 uker må du komme tilbake for påfyll så brynene blir helt perfekte.

Vi på Lørenskog Medispa tilbyr gratis konsultasjon før timen så vi er sikre på at du oppnår ønsket resultat. Alle har ulike bryn og fasonger og ut i fra dine behov skreddersyr vi en behandling. Det kan være alt fra mer fylde, til å fylle inn hår til å fikse på formen.

Pris:

Microblading inkl påfyll innen 5 uker: 2800 kr.

Påfyll Microblading: 1500 kr.