Teamet bak behandlingene.

Lørenskog Medispa er en klinikk som tilbyr behandlinger innen skjønnhet, spa og kosmetisk medisin. Vi er opptatt av kvalitet, trygghet og høy kompetanse. Hos oss møter du profesjonelle terapeuter med lang erfaring som alltid er faglig oppdatert.

Teamet på Lørenskog Medispa består av ansvarlig lege, kosmetisk sykepleier, negltekniker og massør. Vi tar oss alltid god tid til kundene og tilpasser oss deres behov. Tilbakemeldingen vi får fra kunder er at vi lytter og er ærlige. Du finner oss sentralt i Lørenskog i flotte lokaler med gratis kundeparkering og gode bussforbindelser rett utenfor.

Bli kjent med oss.

Dr. Varda Baig

Dr. Varda Baig er ansvarlig lege på klinikken for estetisk medisin . Dr. Baig har jobbet som kosmetisk lege siden 2012. Hun er autorisert injeksjonsbehandler gjennom Allergan Medical Aesthetics Academy, Teoxane Acadamy og Amabilis Academy.

Sara Haghelahi

Kosmetisk sykepleier med videreutdannelse i estetiske behandlinger ved Senzie akademiet i Drammen.  Autorisert injeksjonsbehandler gjennom Esthetica Medical og Allergan AS.

Tidligere jobbet på avdeling for hudsykdommer ved Rikshospitalet og Øre-nese-hals kirurgisk sengepost.

Mine behandlingsområder: Hudforbedring ansikt og kropp med Skinbooster, Dermapen, Mesoterapi og kjemisk peel. Rynkebehandling med Botox , Filler og Plasmapen. Hårreduksjon med diodelaser,. Hudkonsultasjon med Visia hudanalyse.

Sara

Sara er autorisert massør og medlem av Norges Massasjeforbund. Sara har bred erfaring innen thaimassasje og spa behandlinger.

Hun har raskt opparbeidet seg mange lojale klienter.

Sara hjelper deg med dine muskel- og skjelettplager.

Våre tre løfter.

Høy kompetanse

Naturlig resultat

Sikkerhet

Om oss.

Lørenskog Medispa er en klinikk som tilbyr behandlinger innen skjønnhet, spa og medisinske behandlinger. Vi er opptatt av kvalitet, trygghet og høy kompetanse. Hos oss møter du profesjonelle terapeuter med lang erfaring.

Du finner oss sentralt i Lørenskog i flotte lokaler med gratis kundeparking og gode bussforbindelser rett utenfor.