Tjenester

Acnelan

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Acnelan er en intensiv behandling av akne-utsatt hud. Denne profesjonelle behandlingen eksfolierer døde hudceller som blokkerer porer, fjerner urenheter og forbedrer hudens tekstur. Den vil også redusere og fjerne bakterier fra hudens dypere lag. Acnelan behandlingsplan består av 1 – 4 meget effektive behandlinger med en kjemisk peeling som utføres i salongen her på Lørenskog Medispa med 15–21 dagers mellomrom for å sikre at alle bakterier og inflammasjon i huden er borte.

Behandlingen på klinikken går alltid hånd i hånd med produkter for hjemmebruk for å oppnå best mulig resultat. De første dagene bruker man rens, fuktighetskrem og solfaktor. Etter tre dager gjenopptar man hjemmebehandling frem til neste peeling.

Det er en omfattende behandlingsprosess og man må forvente at man kan flasse av døde hudceller. Dette kan vare opptil 2–3 dager etter hver salongbehandling. Vi anbefaler å bestille en gratis konsultasjonstime hvor vi ser på hudtypen din, snakker om ønsket resultat og besvarer eventuelle spørsmål.

Viktig å huske på

  • Omfattende prosess, flassing kan oppstå
  • Viktig å bruke produktene hjemme