Tjenester

Cosmelan

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Cosmelan er en behandling av hyperpigmentering. Hyperpigmentering er grå eller brune flekker i hudoverflaten som skaper ujevn hudtone. Behandlingen regulerer overproduksjonen av melanin og dermed kontrollerer utbrudd av nye hyperpigmenteringer. Behandlingen fungerer på alle hudtyper og er trygg og svært effektiv, gir en foryngende, utglattende effekt og hemmer talgproduksjonen. Cosmelan er også en effektiv behandling for å redusere porer, hudormer og akne. Behandlingen gir en generell hudforbedring.

Første steg i behandlingen er en maske som påføres etter grundig avfetting av huden. Masken skal være på huden 8-12 timer. Du forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter anbefalt tid. Den skal holdes fuktig med en liten dusjflaske med vann og vaskes av med lunkent vann. Hvor lenge masken skal være på avhenger av hudtype og hudens følsomhet, dette finner vi ut av på klinikken før du drar. Neste steg gjøres hjemme og består av 3 kremer som skal brukes morgen og kveld i 3 måneder. Behandlingen reduserer pigmenteringen og forhindrer dannelse av nye flekker.

Resultatet kommer vanligvis raskt og man kan se en betydelig endring etter 2-3 uker. Det kan oppstå rødhet, sårhet og flass rundt munnen og nesa. Etter de første ukene opparbeider man seg et toleransenivå og bivirkningene vil reduserer betydelig. Vi på Lørenskog Medispa vil sammen med deg finne den beste løsningen. Vi anbefaler å bestille en gratis konsultasjonstime hvor vi går gjennom ønsker og behov for å oppnå det beste resultatet.

Viktig å huske på

  • Kan oppstå rødhet, sårhet og flass
  • Viktig å bruke produktene hjemme