Tjenester

Dermapen

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Dermapen er en veldig populær medisinsk hudbehandling for behandling av pigmenter, akne og andre hudproblemer. Ved å lage mikroskopiske kanaler i huden, stimulerer dermapen huden til å reparere seg selv. Dette bidrar ny cellevekst og økt produksjon av vekstfaktorer i huden som igjen bidrar til sunnere og strammere hud.

Dermapen glir over huden med korte nåler samtidig som din behandler legger serum på huden. Fordi huden får mange små mikroskopiske hull opptas næringsstoffene bedre og leveres forbi den øverste huden. Lengde på nålene bestemmes ut i fra tykkelsen på huden og hva som skal behandles. Strekkmerker og arr krever behandling med lengre nåler.

Det er kun godkjent helsepersonell som utfører behandling med Dermapen hos oss på Lørenskog Medispa. Vi anbefaler å bestille en gratis konsultasjonstime før behandling så vi kan oppnå akkurat det resultatet du ønsker.

Viktig å vite

  • Rødhet tilkommer og kan vare opp til 48 timer. Man kan sminke over huden dagen etter behandling.
  • Man merker i utgangspunktet hudforbedring etter første behandling. For mer langvarige resultater og behandling av et konkret problem som for eksempel akne, strekkmerker og pigmentering, anbefalinger vi 3-5 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
  • Dypere behandling med nål-lengde mellom 2-3 mm kan for enkelte oppleves som ubehagelig. Da kan vi tilby bedøvelsekrem.
  • Gravide kan ikke behandles.
  • Dermapen kan kombineres med mesoterapi og peel for optimale resultater, men gir også fine resultater alene.