Tjenester

Fillers

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Fillers brukes til å glatte ut rynker, fremheve ansiktskonturer eller gi fyldigere lepper. Filleren tilfører også fuktighet til huden og resultatet er langvarig. Populære behandlinger med filler er forstørre lepper eller markere leppekant, rette ut smilerynker eller behandle kinn, kjevelinje, hake eller tinning.

Vi på Lørenskog Medispa bruker Juvéderm eller Teosyal-fillers. Juvéderm er en filler fra Allergan. Produktet er helt naturlig og inneholder ingen giftstoffer, og påvirker ikke mimikken i ansiktet. Mange velger Juvéderm som en leppefiller da den har vist til særdeles gode resultater. Akkurat som i resten av huden reduseres kroppens egen produksjon av hyaluronsyre også i leppene, og de mister sin naturlige fuktighet og spenst. Med Juvéderms fillers, beregnet for lepper, kan du gjenskape volumet, lage konturer og rette ut rynker på en naturlig måte.

Teosyal er også ledende på markedet og sammen med Juvéderm topper de antall injeksjoner verden over.  Teosyal gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart.

Uansett hvilken medisinsk injeksjonsbehandling du velger tar vi en gratis konsultasjon i forkant av timen. Her kommer vi med anbefalinger, legger en behandlingsplan og viser eksempler på forventet sluttresultat.

Viktig å vite

  • 20 års aldersgrense
  • Utføres ikke på gravide eller ammende