Tjenester

Vippeextensions

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Denne behandlingen passer for alle som ønsker fyldigere og lengre vipper. Med vippeextensions får du flotte vipper og et våkent blikk uten å måtte bruke mascara. Vi på Lørenskog Medispa har lang erfaring med å sette på vipper og vi kan garantere at du blir fornøyd med resultatet. Velg mellom naturlig vipper eller en mer dramatisk look. Uavhengig av valgt metode vil du få et flott resultat som varer lenge.

Klassisk

Ønsker du et naturlig resultat anbefaler vi behandlingen “klassisk”. Her fester vi én vippe på hver av dine naturlige vipper. Dermed vil vippene dine både se og føles som dine egne.

Volume

På denne behandlingen bruker vi tynnere og lettere vipper, og fester fler løsvipper på hver naturlige øyevipp. Denne teknikken er skånsom med dine naturlige vipper og sitter gjerne lenger enn de klassiske.

Extra volume

Dette er et fyldig sett med vipper som passer for deg som ønsker mye volum og en dramatisk effekt. Her festes mellom fem og ti vipper på hver vippe, og vi setter vipper på omtrent 90 % av dine naturlige vipper.

Vi tilbyr gratis konsultasjon før timen og tilpasser behandlingen etter dine øyne og ansikt.

Pris:

Nytt sett Klassisk: 990 kr

Påfyll: 600 kr

Nytt sett Volume: 1200 kr

Påfyll: 700 kr

Nytt sett Extra Volume 1400 kr

Påfyll: 850 kr

*Hvis du tar påfyll senere enn 4 uker etter du satt på nye vipper kommer et tillegg på 100 kr.