Tjenester

Ansiktsmassasje

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Ansiktsmassasje er en behagelig og avslappende behandling rettet mot muskulatur, hud og bindevev i ansiktet. Behandlingen gjøres for å løse opp stive muskler, motvirke hodepine, redusere anspenthet og stimulere sirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet.

Massasjen kan også være med å motvirke rynker, overdreven spenning i muskulaturen forsterker rynker og linjer i huden. En god ansiktsmassasje kan løse opp musklene i ansiktet og slik motvirke rynkedannelse. Det er svært mange muskler i hode- og ansiktsregionen som er i bruk hele dagen. Over tid, og spesielt i forbindelse med stress, kan det bygge seg opp anspenthet og knuter i muskulaturen som bidrar til hodepine. Ansiktsmassasje er avslappende og løser opp musklene og kan derfor bidra til å motvirke hodepinen.

En deilig ansiktsmassasje gir økt velvære og reduserer stress. Ansiktsmassasje er en av de mest behagelige og avslappende massasjebehandlingene du kan få.Massasjen gjør at du glemmer bekymringer i hverdagen. Samtidig stimulerer behandlingen til utskillelse av hormoner som reduserer blodtrykket og har gunstige effekter på helsen din.