Tjenester

Original thai massasje

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Thai-massasje er en tradisjonell form for massasje som har eksistert i tusenvis av år. Behandlingen består av strekking og trykk langs energilinjer i kroppen. Formålet med thaimassasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler og gi en følelse av at kroppen din er i balanse.

Massasjen kan for noen oppleves ubehagelig, siden det involverer en rekke strekk og tøyeøvelser og bruk av kroppsvekt, men er veldig effektiv for å løse opp spenninger i muskler og ledd. Massasjeterapauten tar deg gjennom en rekke øvelser som inkluderer hele kroppen. Det er massøren som tøyer og knar, du er ikke selv aktiv.

Behandling egner seg mot ømhet og stivhet i muskulatur og mot anspenthet og stress. Det er viktig at du kommuniserer med terapeuten din dersom du har spesielle smerter eller plager du ønsker behandling for. På denne måten kan massøren rette ekstra fokus på denne delen av kroppen din. Lørenskog Medispa tilbyr gratis konsultasjon før behandlingen hvor du kan fortelle om spesielle ønsker eller behov.