Tjenester

Aromaterapi – Olje

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Ved aromaterapi anvendes eterisk olje og klassisk massasje, oljen blir massert inn i huden, duften av eteriske oljer kan være vel så nyttig som massasjen, ved aromaterapi-massasje vil behandlingsrommet bli fylt med duft. Oljene velges ut i samråd med den som skal ha massasjen.

Ved å trekke inn duften av de eteriske oljene kan virkningen være med på løften psyken, stimulere hukommelsen og åpne tette bihuler. Massasjen vil berolige deg og virke søvnfremkallende og passer godt for deg som ønsker å lindre stressrelaterte plager.

På Lørenskog Medispa kan du velge mellom hel kroppsmassasje, nakke-og ryggmassasje eller ansiktsmassasje. Aromaterapi med olje er først og fremst en behandling som gir følelsen av velvære, men den kan også redusere smerter i muskler og ledd, fremme blodsirkulasjon og forbedre bevegelighet.

Aromaterapi-massasje passer for alle, og er ekstra gunstig for deg som har kroniske lidelser som trenger lindring. Massasje er med på å gi økt livskvalitet og alle burde unne seg denne hverdagsluksusen i ny og ne.