Tjenester

Permanent hårreduksjon

Tilbudspris

Legger og armhuler kr 2000,-

Kun legger kr 1250,-

Ring oss.

Book time

Hårfjerning med diodelaser fra Mediostar Next er en prosess der håret blir eksponert for laserlys som absorberes av det mørke pigmentet i håret (melanin). Laserlyset omgjøres til nok varme som ødelegger hårsekkene. Laseren absorberes av mørke pigmenter, så hårfjerningen fungerer ikke på lyst/blondt hår. Hårfjerning gir ikke permanent fjerning av alt hår i behandlet område, men en permanent hårreduksjon.

Det er behov for mellom 5-8 behandlinger for å få behandlet alle hårene. Håret vokser i tre faser (anagen, telogen og catagen) og en laser påvirker kun de aktivt voksende hårsekkene. Denne behandlingen er også god for å forhindre inngrodde hår og follikulitt (betennelse som oppstår rundt hårsekkene). Den er også godt egnet for kvinner med hormonelle plager som gir økt hårvekst.

Lørenskog Medispa sine ansatte har lang erfaring med bruk av laser og det er kun helsepersonell som får utføre behandlingen. Maskinene våre er den nyeste teknologien og vi har alt av utstyr vi trenger for en profesjonell behandling. Vi har god erfaring med alle hudtyper og utfører en gratis konsultasjon før timen så vi er sikker på at vi velger riktig behandling for akkurat deg.

Viktig å huske på

  • Unngå aktiv soling 4 uker før og etter behandling. Vinterhalvåret er den beste tiden å starte på behandlingen.
  • Ikke napp eller voks hår 4 uker før og under behandling. Kun barbering!
  • Bruk alltid solkrem på steder du tar behandling
  • 5 - 8 behandlinger for permanent reduksjon
  • Barber deg dagen før behandling
  • Etter behandling kan huden bli rød, irritert og gi kløe