Tjenester

Signaturbehandling

Tilbudspris

Ring oss.

Book time

Spesialtilbud fra oss på Lørenskog Medispa! Veldig populær pakkedeal hvor du får 3 behandlinger i 1. Behandlingen består av Dermapen, kjemisk peel og mesoterapi. Ved å kombinere disse tre behandlingene vil du få det beste av hudbehandlinger og du vil få en sunnere og strammere hud. Behandlingene reparerer også solskader og har god effekt på rynker og linjer.

Dermapen

Er en veldig populær medisinsk hudbehandling for behandling av pigmenter, akne og andre  hudproblemer. Ved å lage mikroskopiske kanaler i huden, stimulerer dermapen huden til å reparere seg selv.  Dette bidrar ny cellevekst og økt produksjon av vekstfaktorer i huden som igjen bidrar til sunnere og strammere hud.

Kjemisk peel

Peeling er en effektiv behandling for hudforbedring som gir sunnere hud, mer glød, finere porer og glatter og jevner ut huden. Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker.

Mesoterapi

Mesoterapi reparerer solskader og har god effekt på linjer og rynker, porer, slapp hud, arr og pigmentflekker. Behandlingen utføres ved at man injiserer ulike næringsstoffer inn i det midterste hudlaget som gir huden glød.